tiistai 28. heinäkuuta 2009

Kolmatta lomaviikkoa viedään...

ja reissusta ollaan palattu :) Menomatka kohti lomamökkiä sujui kovin hitaasti - karttaongelmia - päädyttiin ihme kinttupoluille heti Jyväskylän jälkeen ja siinä alkoi jo kovin pitkäpinnaisella miehellänikin hermo palaa :D Vihdoin päästiin kuin päästiinkin perille ja saatiin nauttia huvilan hulppeista puitteista. (mulle hulppeaa on jo sisävessa ja suihku ja sen kruunasi vielä astianpesukone ja kotiteatterit yms.)

Ainut mikä mun lomafiilistä vähän latisti oli ti-illasta la aamuun jatkunut niska- ja päänsärky, mutta buranan voimin mentiin eteenpäin.

Mies ja lapset lähtivät torstaina Särkänniemeen ja siellä oli ollut mieletön ryysis. Minä jäin potemaan päänsärkyä yksin mökille. Sain nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta. Se olikin tehokasta, sillä kortteja syntyi erittäin kiitettävästi ja kadonnut inspiraatio kortteiluun löytyi uudestaan :)
Tarvikkeita en tajunnut varata vaan mitenkään erityisesti mukaan, harvinaisen vähän jopa ja sen kyllä huomasi sitten. Välillä kävin ihastelemassa meidän söpöjä mökkinaapureita, jotka olivat oikein huomaamattomia noin niinkuin muuten, ei haisseet eivätkä pitäneet ääntä :D


Myös Jämsä, Keuruu, Jyväskylä yms. lähipaikat tuli koluttua, joitain vaatteita tuli shoppailtua ja lelukauppaankin hupeni kiitettävästi rahaa, mutta kiersin kaukaa kaikki liikkeet missä olisi voinut sortua askartelutarvikkeita ostamaan.

Ja jottei olisi menty liikaa lasten ehdoilla niin "kidutin" heitä lauantain ajelulla, jolloin satuin huomaamaan vanhan kirkon, joka on joku unesco-kohde ja niinpä sitä käytiin sitten katsomassa. Voin kertoa ettei ollut kovin innokkaita lapsia minulla siinä vaiheessa ;)

Kun oltiin Keuruulla niin sain ihanan puhelun, nimittäin että KIINNI JÄI!!! Nyt sitten minä ja Satu odotamme perheenlisäystä :D
Viimeisenä iltana mökillä sain vielä nauttia upeista maisemista, kun oli ukkostanut. Tässä teillekin makupala :)Sunnuntaina startattiin sitten kotiin ja matkasta jäi paljon hyviä muistoja jälleen kerran ja saatiin viettää sitä niinsanottua laatuaikaa koko oman perheen voimin :) Paluumatkalla ajelimme katsomassa myös systerini uutta taloa, johon he muuttivat juuri samana viikonloppuna ja voi ihmetys...kyllä oli kaunista. *tahtoo kanssa uuden kodin* Ajeltiin myös uimaan Valkealammelle, kun siellä tuli käytyä ennen todella usein, kun asuttiin vielä sillä suunnalla...mä voisin ehkä kenties haluta takaisin sinne. Mutta joo...tähän loppuun vielä osa aikaansaannoksista :)

Tämä lehmä meni mökin omistajille kiitokseksi ja tuo alempi kortti meni hääkortiksi eräälle kaverille.


Mutta nyt jälleen pakkaamaan vaatteita mukaan ja mökkeilemään :) Aurinkoista viikon jatkoa kaikille blogiini eksyville :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No kyllä on ollu ihana reissu!
Saas nähdä miten käy meidän Lahti reissun joutuuko perumaan tuon remontin takia. Saas nähdä miten käy:(

Tosi suloisia kortteja!
Ja aivan upeita maisemakuvia, tahtoo kans:D

Meidän neiti on vaan maannu ja nukkunu koko ajan, oli rankkaa käydä vieraissa;)

Katinkolon Kati kirjoitti...

Kaikki kortit ovat todella kauniita ja tyylikkäitä! Ihania papereita ja värejä. Tykkään kovasti!

Anonyymi kirjoitti...

Plakaattia sulle olis tarjolla:)

maiju kirjoitti...

Ihania kortteja olet tehnyt ja ihanissa väreissä.

HH:n ronsuleimasin tuli perille jo keskiviikkona, kiitos siitä.

Arja kirjoitti...

Onpas sinulla ollut vallan tuottelias loma! Itse tulin eilen illalla Helsingistä lasten kanssa kotiin ja niskasärystä kärsin minä reissullani.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja!

Olimme sukuloimassa samalla suunnalla ja me myös kävimme Jyväskylässä ja Keuruulla jne.Sieltä päin ollaan kotoisin! Pidin lomaa myös korttien teosta, eli nyt onkin ruvettava ahkeroimaan pari tilausta.

Tervetuloa piipahtamaan blogiini!
www.korttikartano.bogspot.com

Maria H. kirjoitti...

Ai, että tänne on paljon tullut taas upeita, ihania kortteja!! Pitäis mun myös saada inventoitua leimasimetkin taas..