maanantai 24. marraskuuta 2008

BLOGISYNTTÄRIT!


ARVONTA SUORITETTU 24.11 KLO 13.30 JA VOITTAJA ONNNNNN...
ANSPE, ONNEA!!! LAITTAISIKO MINULLE OSOITTEEN S.POSTILLA
NIIN LAITAN PALKINNON TULEMAAN :)

EDIT: 17.11 nostan tätä vähän ylöspäin :) ja nostetaanpa ylemmäs vielä 19.11

31.10.2007 avasin oman blogin vuodatukseen ja 24.11.07 tein ensimmäisen postauksen varsinaiseen askarteluun liittyen, sittemmin siirryin tänne bloggeriin, mutta siihen väliin mahtui paljon :)

Kulunut vuosi täällä blogimaailmassa on ollut kaikin tavoin antoisa. Kaikki alkoi siitä, kun seikkailin blogeissa (Maijun ja Taavan blogit lähinnä) ja innostuin 3D-korteista. Kun niitä alkoi sitten olla aikamoinen läjä valmiina ja tuttavat halusivat niitä ostaa niin päätin pistää blogin pystyyn pelkästään korttikauppoja varten.

Kuten arvata saattaa, kauaa ei meikäläinen malttanut pysyä poissa erilaisista vaihdoista, joten pian olin entistä tiiviimmin kiinni blogimaailmassa ja sitten hurhadinkin jo ATC-kortteihin.

Seuraavaksi olinkin jo leimakuvien lumoissa ja löysin monia - liian monia - shoppailupaikkoja netistä :D Olen tutustunut moniin ihmisiin blogimaailmassa ja moni ihminen, ketä ei ole livenä tavannut tuntuu silti kaverilta.

Näiden kaverituntemusten pohjalta uskaltauduin ehdottamaan Arjalle ja Marialle tapaamista Kalajoella ja niinhän me sitten tavattiin leimailun merkeissä ja samalla sain myös tutustua Ritvaan - muistelen tapaamista lämmöllä edelleen :) kiitos vielä kerran teille, oli ihana nähdä ihan livenä ja jos liikutte täälläpäin niin tervetuloa käymään!
Tuon pöydän ääressä kahviteltiin ja viereisellä katetulla terassilla leimailtiin ja saatiin ihastella maisemia ja minä kauhistella lokkien kirkunaa siihen tottumattomana :)

Kalajoen tapaamisesta rohkaistuneena ehdotin myös leimailutapaamista lähiseudun bloggaajille, houkuttimena oli vieraileva tähtemme eli Jehkotar. :) Sainkin houkuteltua paikalle muutaman mukavan ihmisen joihin sain Jehkottaren lisäksi tutustua. Hehän olivat Tuuliaa, Nirunaru, Rouva Lypsy, Pirjo sekä Renja. Tapaaminen oli oikein lämminhenkinen ja antoisa kokemus. Ihana oli tutustua teihin kaikkiin! Pirjon kanssa oltiin tavattu kyllä pikaisesti aiemminkin ja tuon tapaamisen jälkeen Tuuliaan kanssa meistä on tullut Ystäviä isolla YYY:llä. Ilman Jehkotarta emme olisi ehkä koskaan tavanneet, siis Kiitos Taru sinulle :D


Myös Say ja Satcy juttujen myötä olen löytänyt tieni moniin kivoihin ja innostaviin blogeihin ja saanut lisää blogikamuja. Tuohon Say-juttuun hurahdin ihan täysin ja emoilinpa sitten Say6-ringin ja laitoin alulle Lasten Say-ringin.

Yksi koukuttavimmista jutuista blogimaailmassa on kuitenkin Jehkottaren Card Challenge, johon osallistuminen on tullut viikottaiseksi tavaksi - perjantain kruunaa aina uusi haaste. Valitettavasti aika ei tässä muutamana viikkona ole kuitenkaan riittänyt kuin pakollisiin tilaustöihin, mutta heti kun aika riittää niin aion osallistua mukaan taas.

Korttiblogien lisäksi tieni vie nykyään moneen sisustusjuttuja tarjoilevaan blogiin ja käsityöt sukkasadon ja lapaskuun merkeissä ovat myös vieneet aikaani. Myös skräppäyshommat odottavat siististi kaapissa inspiraation ja vapaa-ajan kohtaamista :) Yhden ainoan pettymyksen olen kokenut vaihtojen myötä ja se oli silloin, kun jäi saamatta iso läjä leimakuvia, onneksi täällä on kuitenkin paljon luotettaviakin ihmisiä :)

Lyhyesti tiivistettynä paljon uusia ja kiinnostavia juttuja askartelun ja käsitöiden parissa on siis sisältynyt vuoteeni täällä blogimaailmassa ja sokerina pohjalla tulee ne uudet ystävät ja tuttavat. Kiitos siis kaikille teille, ketkä olette jaksaneet kommentoida blogiini ja näin kannustatte jatkamaan bloggaamista, ilman teitä blogini olisi hyytynyt jo aikoja sitten :)

Kuluneen vuoden kunniaksi järjestän arvonnan, jossa palkintona yhdelle vastaajalle jotakin kivaa. Arvontaan osallistut jättämällä kommentin jossa kerrot mikä on ollut sinun elämäsi parhaimpia hetkiä blogimaailman ansiosta kuluneen vuoden aikana ja entä mikä on ikävintä, mitä kohdallesi on täällä sattunut?

Vastausaikaa olkoon 24.11.08 klo 12.00 saakka, jonka jälkeen arvon voittajan.

28 kommenttia:

Saron kirjoitti...

Minulla on sinulle puolestani blogissani jotain!! Ja tietysti osallistun arvontaankin:) Minut on tämä blogistania vienyt mukanansa aika tavalla, 3D-jutuista se minunkin kohdallani alkoi! Hienoin asia tähän asti on uudet tuttavuudet, ja varsinkin uusi ystävä(Kirsikan korttipajasta:)!! Ikäviä muistoja ei juurikaan ole kohdalleni sattunut, ehkä jokin leimavaihtoon/ostoon liittyvä leimakuvien laatu joskus hiukkasen harmitti, mutta ne ovat harvinaisia ja tositosi pieniä harmituksen aiheita!! Jehkottaren korttihaasteeseenkin olen myös koukuttunut!!

Anu kirjoitti...

Onnea blogillesi!
Hienoin asia blogimaailmassa on ollut uudet ystävät,vinkit ja linkit.
Ikäviä juttuja en ole vielä kohdannut....
Terkuin

Taru / Jehkotar kirjoitti...

Hei! Ja onnittelut huimasta elämänkaaresta blogimaailmassa. Ehdottomasti antoisammat jutut blogimaailmassa on nämä KAIKKi pienet ja isot blogitapaamiset, uusien ystävien löytäminen ja samalla omien taitojen ja kokemusten kehittyminen!

kotkotin kirjoitti...

Hei !
Uuden oppiminen ja uusien ideoiden löytäminen. Kaikkea kivaa voi tehdä ja kkun näkeeblogeissa ohjeita ;alkaa sormeinpäissä kutiaa ja on pakko hankia matskua. JOTTA PÄÄSISI ITSE KOKEILEMAAN !
Ja toisena pääsee purkaa höyryjä pään sisältä harmittomaan tapaan. Varsinkin tälläinen yksinäinen naisihmeinen,jonka ystävyyssuhteetovat harventuneet 1 tärkeään ystävään(jonka elämä on hektistä ja menevää;yhteinen aika jää nykyisellään tosi vähiin).

Anspe kirjoitti...

Moikka! olen sen verran uusi bloggaaja joten ei ole vielä puoleen tai toiseen "sattumia" ;) Mutta sen verran koukussa olen että joka päivä on pakko päästä surffaamaan blogeihin..=) Arvontaan tietty aina tarttee osallistua.. Kiitos sinulle mukavasta blogistasi.. useasti käyn vierailulla... =)

Minsku kirjoitti...

Parasta lienee, kun illalla/aamulla istahtaa koneelle ja lukee blogistaan, kun joku ihana ihminen on kommentoinut teoksiani:) Huonona kokemuksena tulee mieleen lähinnä omat kuvasutaitoni. Varsinkin viime aikoina kuvat ovat onnistuneet tosi huonosti:( Mutta pysyttelläänpä me kaikki edelleen tämä parissa:)

Arja kirjoitti...

Yksi vuoden kohokohtia on se meidän tapaaminen siellä Kalajoella. Olin niin onnellinen ja otettu siitä s-postista jonka sinulta ennen sitä sain. Kiitos sinulle Hanne niin kovin, kovin paljon. :)
Olen minä tainnut vihamiehiäkin vuoden aikana saada täältä blogimaailmasta. Yksi käännekohta elämälleni oli myös se liikenneonnettomuus, joka käänsi ajatusmaailmaani aikatavalla.

JaMi kirjoitti...

Hei!
Olen täällä blogimaailmassa vain vierailija, joka olen saanut ihailla teidän kaikkien upeita kortteja ja muita kädentaitojen tuotoksia! Kiitos teille viitseliäille, jotka jaatte taitonne tulokset meille kaikille!
Ikävyyksiä ei ole kohdalleni sattunut, harvat ostokset ym. ovat sujuneet hyvin.
Hyvää jatkoa!

Pinkkis kirjoitti...

Mahtavinta on ollut ihmiset, ne ihanat ystävät joita täältä on saanut ja puolitutut jotka huikkaa aina silloin tällöin. :) Ikävintä on tainnut olla se kun jouduin sly -emäntänä jättämään yhden henkilön leikistä ulos ja sain haukut niskaani. asiaa jouduttiin julkisella tasolla ruotimaan ennenkuin sain hyväksynnän -olin tehnyt aivan oikein.

minde kirjoitti...

Hyvää on ollut tietysti uusien tuttavien ja tietojen saaminen. Mukavaa porukkaa täällä yleisesti ottaen. Ja vau mitä taitureita!

Itselle ei suurempia vastoinkäymisiä ole käynyt. Suurta leimakuvavaihtoa seurasin sivusta. Ikävää että siinä kävi kuten kävi:(

äitiliini kirjoitti...

Hyvää on ollut uusien kavereiden saaminen ja nuo vaihdot mihin olen osallistunut. Ja paljon olen löytänyt uusia blogeja, joita on kiva seurailla.

eipä ole mitään ikävää vielä sattunut. Kaikki ottaneet miut kivasti vasttaan täällä.

Maaret kirjoitti...

Parhaimpana asiana koen uudet ihanat ystävät, vaikka heitä ei koskaan livenä tapaisikaan, niin silti monet tuntuvat tosi läheisiltä. Oma blogini on ollut vasta vähän aikaa julkinen, joten negatiivista en onneksi ole vielä kokenut, toivon ettei tarttiskaan kokea:) Kaikkea hyvää sinulle, tervetuloa myös vastavierailulle:)

Elina kirjoitti...

Ihan alkutaipaleelta jäi mieleen blogiarvonnan voitto, uskomattoman paksu kirjekuori täynnä kaikkea ihanaa askartelutavaraa! Hyvä kun raaskin kaikkea käyttääkään. Sittemmin on tavaraa tullut haalittua itsekin ja ehdoton kohokohta on ollut myös toisen askartelijan tapaaminen livenäkin. :)

Ikäviä on vain se yksi ja ainoa ja sama kuin sinullakin, jäi nimittäin saamatta iso kasa leimakuvia vaihdosta. :(

Onnea 1-vuotispäivästä!

Pirjo kirjoitti...

Onnea paljon blogillesi ja sinulle tietty. Ihaninta tässä blogimaailmassa on ollut, että hurahdin tätä kautta askarteluun ja neulomiseen ja ihanat ystävät, teitä on paljon. Ikävintä on tietysti anonyymikommentoijat, jotka haukkuvat epäoleellisia asioita.

Miia kirjoitti...

Mukavinta oli tietysti oman blogin avaaminen kannustuksen saattelemana hieman yli vuosi sitten. Ikävintä on vuodatuksen kanssa tulleet ongelmat, mutta onneksi niistä on selvitty :)
Onnea blogillesi ja intoa korttiaskarteluun!!!

tuulis kirjoitti...

Ihan ensimmäistä kertaa eksyin jonkun linkin kautta lukemaan sinun blogia.
Antoisa on ollut sinun vuotesi korttimaailmassa. :D

Itse olen nyt vasta syksyllä päässyt korttiaskartelujen pariin, mutta näköjään nämä vievät mennessään.

Maria H. kirjoitti...

Onnea blogillesi:-) Ja ehdottomasti yksi hauskimmista tapaamisista on ollut siellä Kalajoella, kun sinua tulimme moikkaamaan. Myös Heinikan Heini on netin kautta bongattu, Maiju on tavattu Heinin luona jne. Ilokseni ja onnekseni voin sanoa, että ikäviä asioita en ole joutunut kohtaamaan blogatessani:-)

Kirsikka kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle!!! Ja
Taisit olla ihan ensimmäisten joukossa, jonka sivuille eksyin ja hurahdin tähän leimailun maailmaan. Kauppoja ollaan tehty puolin ja toisin =)
Blogimaailman kautta ei ole muuta harmia tullut, kuin pientä riippuvaisuutta... koneella on käytävä päivittäin ja jehkottaren haasteeseen on osallistuttava aina. Sitä ei voi väliin jättää =)
Niin ja kaikki ihanat askartelu nettikaupat ohentavat rahapussiani :)
Uuden ystävän olen saanut tämän blogimaailman kautta, Saronin. Päivittäin soitellaan välillä vähän useamminkin =) Ja välillä nähdäänkin kun välimatkaa ei ole kuin noin 40km.

sassu kirjoitti...

Paljon onnea vaan yksivuotiaalle! Mun paras asia taitaa olla vielä tulossa ensi lauantaina Tampereen suunnalta...Ja kyllä viime kesäinen retki Heinikkaankin oli aika kova juttu! Huonoja ei niin hirveästi ole(ehkä pankkitili olisi toista mieltä)mutta jokunen leimakuvavaihto on tuottanut pettymystä kun laatu ei ole ollut kovin kummoinen kuvissa.

Oliveria kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle :) ja kiitos lorupostista! Maltankohan minä odottaa...
**********
Blogistaniassa / bloggaamisessa on paljon kivoja juttuja, tylsiin en juuri ole törmännyt.

tuuliaa kirjoitti...

Ihan ehdottomasti parasta, tärkeintä ja ihaninta kuluneen vuoden aikana blogimaailmaan liittyen on ollut se, että olen saanut sinut Hanne ystäväkseni :) On ollut liikuttavaa todeta miten lyhyessä ajassa on löytänyt live-ystävän, jonka kanssa ajatusmaailma käy niin hyvin yksiin, ettei kaikkea tarvitse rautalangasta punoa (ellei sitten rautalankasydämiä juuri harjoitella väkertämään ;))

Mitään kurjaa blogiasioihin liittyen ei ole sattunut. Pelkkää positiivista vain.

Ixu kirjoitti...

Parasta mitä blogimaailma on tarjonnut? Empatiaa ja auttavaisuutta tarvittaessa. Mm. lohtupeittoprojekti keväällä olisi ollut melko haasteellinen toteutettava ilman blogimaailman auttavia puikkoja!

Ikävintä blogimaailmassa? Terävät ja loukkaavat anonyymikommentit. Jollei ole pokkaa sanoa asioita omalla nimellä, niin silloin ne voisi ihan yhtä hyvin jättää sanomatta.

AnneHelena kirjoitti...

Onnittelut: )
Ihaninta blogimaailmassa on ollut se, että löysin uudelleen askartelun ja neulomisen sekä ompelujutut varsinkin ihastuttavan Tildan.
Olen saanut paljon uusia ystäviä joiden kanssa voi jakaa ilot ja surut.
Blogikommentteja on kiva lukea kiitos teille ystävät.

maiju kirjoitti...

Oli kiva lukea tämä juttusi :)

Minullahan on jo neljäs vuosi menossa bloggailua. Hyvin paljon ihanaa on tämä aika minulle antanut. Olen saanut aivan ihania ystäviä, jotka ymmärtävät kortteilun päälle ja ymmärtävät, että miksi on koko ajan hankittava lisää ja lisää ja lisää tavaraa.

Ikävintä ehkä on ne parit negatiivissävyiset anonyymikommentit, joita onnekseni ei kuitenkana ole ollut kuin pari kertaa. Koska kuitenkin haluan tuoda blogissani positiivisuuden esiin, niin ei huvittaisi kauheasti negatiivisuus :)

Mutta onnea hirveen paljon kamalasti bloggailuun :)

Piia kirjoitti...

Onnittelut tärähtää sydämmen pohjasta täältäkin! :) Ja ihanasti olit kirjoittanut tuota tarinaa ja sitä oli ilo lukea :D

Ihaninta ovat olleet kaikki ihanat uudet ystävät joita täällä blogimaailmassa olen saanut ja muutaman jo tavannut livenäkin :) Joitain ikäviäkin pikkujuttuja on matkan varrelle sattunut, mutta ne on kyllä unohtuneet saman tien muiden valtaisan ihanien ihmisten ja kommenttien myötä :) Loppupeleissähän tämä bloggailu kuitenkin antaa tuhat kertaa enemmän mitä ottaa... ainakin minun kohdallani :D

Hurjan paljon onnea ja iso halaus sinulle vielä kerran!

Terhi kirjoitti...

Kyllä tämän vuoden kohokohtia on ollut erilaiset tapaamiset kortteilijoiden kesken. Moni netistä tuttu on saanut kasvot, ja on ollut ihanan terapeuttista huomata, ettei ole tämän höperyyden kanssa yksin. Itselle ei ole mitää negatiivista sattunut. Harmissani seurasin sivussa leimakuva vaihdon käänteistä, mutta toivotaan, että näitä lieveilmiöitä ei sen enmpää ala ilmaantua. Mielestäni bloggailijat on tosi rentoa ja auttavaista porukkaa...hyvä hyvästä ja onnea jatkoon!!!

Marika V kirjoitti...

Onnittelut blogillesi. Vielä oon tykänny kuunnella Cascadan cd:tä. Ne on jotenkin välillä niin piristäviä biisejä.

Ritva P kirjoitti...

Heips! Siitäpä on aikaa kun olen ehtinyt vierailemaan blogissasi kun tällainen on ohi silmieni livahtanut. Lämmöllä muistelen minäkin tapaamista. Iloista adventin aikaa sinulle ystäväni.