torstai 14. toukokuuta 2009

Korttiystävä-rinki

Osallistuin ensimmäistä kertaa korttiystävä-rinkiin ja parikseni sain Eikun. Sain hänen iki-ihanan lähetyksensä jo pari päivää sitten, mutta nyt vasta ehdin päivittämään. Kiitos, nuo paperit on aivan mielettömän ihania ja tuo kortti upea ja tietysti nauha ja kuvatkin mieluisia :)


Omasta lähetyksestäni en tajunnut ottaa kuvaa kuin kortista, mutta löytyy Eikun blogista.
Mutta tässä kortti minkä tein...tuo aurinko näyttää vaan niin hassulta, mutta kilttinä tyttönä noudatin luonnosta mahdollisimman tarkkaan.

6 kommenttia:

Eikku kirjoitti...

Kiitos itsellesi ihanasta lähetyksestä! Pakko kysyä, että millä olet värittänyt leimakuvan? On niin nätti :D

Eikku kirjoitti...

Kiitos tiedosta! Se on varmaan ne öljyllä levitetyt värit, mitkä tekee sen eron. Katoin, et on saman tyylinen kuin minun Promarker + kuivapastellit, mutta vielä parempi :) . Sitä öljyäkin mulla olis, et kai pitäs joskus sitä harjotella. Mulla on toi kortti-inspis ollut vaan vähän kateissa viime viikkoina. Tai tekis mielikin, mutta en saa aikaseks.

Eikku kirjoitti...

Kivaa sunnuntaita sulle myös! Ei tarvii atc:nä tehdä, en oo niitä (vielä ainakaan) harrastanut. Haluatko sinä atc:nä? Mulla pitäis jossain olla atc-pohjia, mutta tänään, kun (täysin epäjärjestyksessä olevaa) askartelu nurkkaustani pöyhin, en löytänyt niitä. Mut tiedän, että niitä on, kun vaan löytäis - ne on niin pieniä...Mut voihan pohjat tehdä ihan kartongistakin.

Eikku kirjoitti...

Heips! Sinulle on haaste blogissani! Mukavaa viikonloppua!

Taru Jehkonen kirjoitti...

Blogissani on jotain sulle... Mitäs muuten kuuluu? Joko kesää rinnassa??

ammax kirjoitti...

Kiitos kivan päivän järkkäämisestä!
Joko leikkuri purettuna =)