torstai 14. toukokuuta 2009

Korttiystävä-rinki

Osallistuin ensimmäistä kertaa korttiystävä-rinkiin ja parikseni sain Eikun. Sain hänen iki-ihanan lähetyksensä jo pari päivää sitten, mutta nyt vasta ehdin päivittämään. Kiitos, nuo paperit on aivan mielettömän ihania ja tuo kortti upea ja tietysti nauha ja kuvatkin mieluisia :)


Omasta lähetyksestäni en tajunnut ottaa kuvaa kuin kortista, mutta löytyy Eikun blogista.
Mutta tässä kortti minkä tein...tuo aurinko näyttää vaan niin hassulta, mutta kilttinä tyttönä noudatin luonnosta mahdollisimman tarkkaan.

6 kommenttia:

Eikku kirjoitti...

Kiitos itsellesi ihanasta lähetyksestä! Pakko kysyä, että millä olet värittänyt leimakuvan? On niin nätti :D

Eikku kirjoitti...

Kiitos tiedosta! Se on varmaan ne öljyllä levitetyt värit, mitkä tekee sen eron. Katoin, et on saman tyylinen kuin minun Promarker + kuivapastellit, mutta vielä parempi :) . Sitä öljyäkin mulla olis, et kai pitäs joskus sitä harjotella. Mulla on toi kortti-inspis ollut vaan vähän kateissa viime viikkoina. Tai tekis mielikin, mutta en saa aikaseks.

Eikku kirjoitti...

Kivaa sunnuntaita sulle myös! Ei tarvii atc:nä tehdä, en oo niitä (vielä ainakaan) harrastanut. Haluatko sinä atc:nä? Mulla pitäis jossain olla atc-pohjia, mutta tänään, kun (täysin epäjärjestyksessä olevaa) askartelu nurkkaustani pöyhin, en löytänyt niitä. Mut tiedän, että niitä on, kun vaan löytäis - ne on niin pieniä...Mut voihan pohjat tehdä ihan kartongistakin.

Eikku kirjoitti...

Heips! Sinulle on haaste blogissani! Mukavaa viikonloppua!

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Blogissani on jotain sulle... Mitäs muuten kuuluu? Joko kesää rinnassa??

amma kirjoitti...

Kiitos kivan päivän järkkäämisestä!
Joko leikkuri purettuna =)