tiistai 17. maaliskuuta 2009

Lasten kortit samoista materiaaleista

Äiti odotti innoissaan neidin koulusta tulemista, jotta nähdään millaisista materiaaleista kortti tehdään tällä viikolla ja huokailipa Emmikin ihastuksesta, kun aukaisi kuoren :) Kiitos Helmille kauniista materiaaleista!
Emmin kortista tuli tällainen. Keneltä lie oppinut moisen itsekriittisyyden, kun väritys ei meinannut kelvata millään. Vähän kun rajan yli tussi lipsahti niin kuului: "tää on nyt ihan pilalla, tää pitää leikata, jos tää ei onnistu niin en ikinä, en IKINÄ enää osallistu mihinkään tämmöiseen!" Voi huokaus...mutta yhteistuumin leikkasimme kuvan ja sitten oli kaikki taas ok :)
Käykäähän ihastelemassa muidenkin osallistujien aikaansaannoksia! Toisten kortit löytyvät täältä: Helmi, Veera ja Helmiina.

3 kommenttia:

Maria H. kirjoitti...

Tämä on tosi kaunis, Helmin kanssa ihasteltiin yhdessä:-) Ja olispa ihana tosiaan taas tapailla, mutta luulen, että en ole tulossa. Mutta eihän sitä tiedä mihin kesälomareissut vie, vaikka tapailtaiskin jossain! Vai onko teillä suunnitelmia tulla Kalajoelle päin kesällä?!

Peikon kirjoitti...

Kerrassaan ihana kortti! Samaa itsekriittisyyttä löytyy myös meidän pienistä taitelijoista. Keneltä lie perittyä...

Hannele kirjoitti...

Ihana kortti tosiaan! Tosi kauniisti väritetty, meillä tytöt väritti vesivärikynillä mutta olivat liian vaikeat näköjään käyttää ainakin tässä kuvassa...