tiistai 6. tammikuuta 2009

Loma loppuu :(

Kylläpä tuntuu nihkeääkin nihkeämmältä aloittaa huomenna jälleen työt! Unirytmit on ihan sekaisin, olen keikkunut joka yö vähintään kolmeen saakka, parhaimmillaan puoli viiteen...sitä se loma teettää. Vaan pakko on aamulla herätä kuudelta, joten toivonmukaan se unikin tulisi tänä iltana aikaisemmin =)
Pakkasta luvassa sen verran, ettei taida tarvita ulkona juuri nokkaansa näyttää. On niin turhauttavaa pukea lapsia, kun tarkenee olla ulkona korkeintaan puoltuntia ja pukemiseen ja riisumiseen kaiken kaikkiaan menee miltei tunti...ulkoillaan sitten vasta ennen kotiinlähtöä.

Jotenkin tuntuu etten ole loman aikaan saanut aikaiseksi juuri mitään, mutta toisaalta tuntuu että oon saanu aikaan paljon enemmän kuin varmaan viimeisen puolen vuoden aikana :D Sukulaisia on tullut nähtyä ja uudet silkkarit hommattua, sisustustettu systerin työhuone ja käyty hoidoissa. Harmittaa vaan, että ystävien treffaaminen jäi sairastelujen ja joulukiireiden vuoksi, mutta toivottavasti nähdään pian. Etenkin yhtä spesiaaliystistä on kova ikävä =)

Ei kommentteja: