maanantai 5. tammikuuta 2009

Leimat korteiksi-projekti ja eka kortti

Otin haasteen vastaan ja osallistuin Kirsikan innoittamana LEIMAT KORTEIKSI- PROJEKTIIN. Entisessä blogissani kokeilin samaa viime vuonna ja huonosti kävi, toivottavasti nyt onnistun :)

Varsinaisia leimasimia millä osallistun on minulla tällä hetkellä 86, joista on luvattoman moni vielä testaamatta, jotenkin aina on ne muiden leimasimilla leimatut kuvat paljon innostavampia kuin omat leimasimet :D Tuolla oikeassa reunassa on merkattuna aina sen hetkinen tilanne korttien ja leimasinten suhteen. Aikaa toteuttamiseen on vuosi 2009, joten aikaa on ihan yllin kyllin, kun vaan saisi jostain ylimääräistä aikaa ja energiaa, vaan eiköhän se kortti-innostus taas jossain vaiheessa iske, kunhan joulukorttiähkystä on toivuttu.

Ensimmäinen kortti on kylläkin nyt valmiina ja menee huomenna poikien kaverille.
Leimasin: Whiff Of Joy - Oakley with scooter
Väritys: Derwentin Watercolour-kynillä ja öljyllä. Päätin harjoitella tätä(kin) väritystapaa. Glossy Accents - Koholakkaa laitettu potkulautaan, takin nappeihin ja tekstin päälle.
Paperi
: Papermania For Him - paperikosta
Teksti: Circle it -leimasinsetti II


1 kommentti:

Maria H. kirjoitti...

Tosi kivalta näyttää kortti ja upeasti olet värittänyt! Mulle myös tulossa tuota glossy accents-lakkaa. Saa nähdä oppiiko sitä käyttämään:-) Pitäis varmaan yrittää myös saada tehtyä kortit omilla leimasimilla ja päivittää tosiaan blogiinkin välillä..