perjantai 12. joulukuuta 2008

Kuulumisia

Plääääääääääääääh...pakko purkautua!
Lähdettiin sit tossa aamulla miehen kanssa kaupungille, kun flunssa sen verran helpotti, että kärsi taas piilarit laittaa päähän.

Varasin samalla ajan optikolle uusia silmälaseja varten ja sainkin sit tilattua uudet lasit...törkeesti ne kyl maksaa, mut pakko saada lasit, entisillä ilkee ihmisten ilmoille enää :) Noo, sit käytiin vähän shoppailemassa sisustusjuttuja ja löysin yhden ihanan sisustusliikkeen jonka olisin voinut tyhjentää tavaroista (toi rahapuoli vaan esti). Nyt täällä vaan haaveilen niistä kaikista ihanista jutuista mitä sinne jäi.

Viimeiset kolme viikkoa on mennyt sitten sairaslomalla ja arvaatkaas vaan montako korttia oon saanu aikaiseksi...ne on laskettavissa yhden käden sormilla. Alkaa jo ahdistaa tää kortittomuus ja pakko saada kortteja valmiiksi asti, värittäny kyl oon kuvia. Joulufiiliskin on hukassa, kun se lumi puuttuu =/ Ensi viikko olisikin töitä ja sit alkaa joululoma, kiva juttu - alan tottua tähän lomailuun. Lauantaina sit pitäs suunnata Ilomantsiin, mies menee hautajaisiin ja minä hemmoteltavaksi kauneushoitoihin, ainakin näin olisi tarkoitus mikäli ei suunnitelmat mene uusiks.


Ja sit loppuhuipennus...kun tultiin kotiin, niin silmiä särki jo sen verran, jotta ajattelin vaihtaa piilarit laseihin. Onnistuin tiputtamaan lasit veskin lattialle ja toinen linssi meni täysin säpäleiksi. Nyt sitten joudun joko kulkemaan sokeana/piilareissa tai sit laseissa joissa ei ole toista linssiä, jolloin nään kaiken kahtena jos en pidä toista silmää kiinni tai sit pitää joku merirosvolappu viritellä siihen silmän päälle...uudet lasit saan vasta vuodenvaihteen jälkeen... Arvatkaas vaan ärsyttääkö!!!

1 kommentti:

Arja kirjoitti...

Hymyä huuleen ja selkä vastatuuleen, Hanne-ystäväni. Meillä kyllä on ihan pikkiriikkisesti lunta maassa ja se on kyllä huippu kiva juttu se. :) Mutta muuten on asiat vähän niin ja näin. Oma aikani kadoksissa!!! voisin sen etsintäkuuluttaa... Tällaista se on kun ukko-kulta on viikot reissussa ja minä hyörin kolmen tytön ja kolmen koiran keskellä. :)