keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Enää 7 yötä jouluun...


Todellisuus alkaa iskeä tajuntaan, kohtahan on jo joulu! Joulukortit on väkerretty, valitettavasti rahkeet ei riittänyt ihan kaikkeen, joten moni jäi ilman, ketä olisin halunnut kortilla muistaa. Korttimyyntipuolellakin jouduin useammalle myymään ei oota, ensimmäiset fiksut tilasi kuitenkin jo korttinsa pari kuukautta aikaisemmin. Monet kortit jäi kuvaamatta, mutta ei se ole niin justiinsa :)

Lahjat olen onneksi jo ostanut, pääsee keskittymään joulun valmisteluihin. Ainut vaan, että aaton ohjelma on vielä hieman avoin. Sen verran tiedän, että mies lopettaa päivystämisen aattoaamuna ja todennäköisesti nukkuu aamupäivän... Iltapäivällä tulee mun vanhemmat ja toivon mukaan myös sisarukset pesueineen tai ainakin osa heistä syömään ja pukille tänne meille. Suurin haaveeni on kuitenkin, että saataisiin lunta tänne ennen sitä...joulu vaan ei tunnu joululta ilman lunta :( minne on kadonneet ne ihanat lapsuuden Joulut, jolloin oli paljon lunta ja kova pakkanen?!

Toisinaan kaipaan niitä aikoja, kun joulu vietettiin vanhempieni luona ja kaikki sisarukset lapsineen oli paikalla. Aattoaamuna käveltiin isovanhempien haudoille kynttilät viemässä ja pakkasta oli paljon. Äiti hääräsi ruoan kanssa ja me koristeltiin kuusta ja katsottiin telkkarista Joulupukin kuumaalinjaa :D

Viimeiset kolme joulua ollaan vietetty nyt omassa kodissa ja ensimmäisenä niistä ei ollut vieraita, eikä kyllä mieskään kotona, että parempaan suuntaan on kuitenkin menty vaikkei ihan "entisajan joulutunnelmaan" olla ylletty :)

Ei kommentteja: