perjantai 17. lokakuuta 2008

Kahdet sukat sukkasadon heinälatoon


Olen saanut tässä neulottua kahdet parit sukkia valmiiksi jälleen.
En muista mikä tämä malli lie nimeltään, mutta ensimmäistä kertaa kokeilin.
Alku oli toooosi hidasta, kun ohjetta tuohon kuvioon piti katsoa tämän tästä, mutta nyt ei onneksi enää tarvitse, kärkikavennukset taas omasta päästä :) (ei tykkää edelleenkään noudattaa ohjeita, vaan säveltää mielellään itse) Tykästyin kovasti tähän malliin ja voi olla, että meidän suvun naiset saa villasukkia pukinkontista tänä jouluna!
Vihreät on kokoa 38-40 ja pinkit 39-41(venyy hyvin) ja lankana molemmissa seiskaveikkaa.

5 kommenttia:

Firefly kirjoitti...

Hei!

Satuin sattumalta tänne sun blogiin ja mitä löysinkään! Sukat, joita mummo mulle aikoinaan teki ja jotka on kuluneet jo ihan puhki. En oo raaskinut heittää niitä pois, koska tykkään mallista tosi kovasti ja haluaisin tehdä samanmoiset mutta en oo löytänyt tätä mallia mistään! Mistäköhän oot mahtanut löytää ohjeet tähän malliin? Suurkiitos avusta!

Firefly kirjoitti...

Kiitos vinkistä, kävin heti tilaamassa ilmaiset kokeilutunnukset Novita Klubiin! Parisen vuotta sitten kuuluin sinne, mutta nyt en taas oo muutamaan vuoteen Novitan lehteä tilannut. Täytyypä miettiä, josko olis taas aika tilata :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei Hanne,

minkä niminen tuo malli onkaan? Yritin sitä etsiskellä tuolta Novitaklubin sivuilta, mutta en onnistunut löytämään. Kaunis toteutus sinulla ja kivan pirteät värit!

Nina

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Pitsisukat nimellä löytyi novitaklubista ja siinä ne tosin oli tehty Rose Mohairista. Tykkään kyllä tosi paljon itsekin tehdä tuolla mallilla, nyt kun ei tarvii enää ohjetta tuijottaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Komeet sukat:D Minä taas en osaa noita ohjeita lukee, en tiedä lopputulos on kaikkee muuta ku mitä se ohjeen mukaan pitäis tulla.
Sirjatkin sain valmiiksi, mutta tein kyllä oman pään mukaan en saanu ohjeen mukaan tehtyy mitään... ääh...
On se niin vaikeeta:D (kaikki pitäis blondille vääntää rautalangasta)