maanantai 25. marraskuuta 2013

Messuilut messuttu :)

Heipä hei!

Pitkästä aikaa on taas jotain julkaistavaa ;)
Perjantaina työpäivän jälkeen pääsimme lähtemään kohti Helsinkiä "Mamman" kanssa ja oli minulla kyllä mies ja tytärkin mukana. Suuntana siis kädentaitotapahtuma messukeskuksessa, jonne olimme ensikertalaisina menossa demoilemaan Taika-kortteliin. 
Ensimmäinen julkkis bongattiin Juvalla. Elastinen oli pysähtynyt sinne syömään niinkuin mekin ;)

Helsingissä olimme perillä majapaikassamme puolilta öin ja aamulla kello herätteli jo ennen seitsemää. Ehtipähän jännittää kauemmin ennen messuille menoa =D Jänskätti kyllä aika hurjasti, että osaako sitä mitään tehdä, mutta ihan oli turha pelko. Kaikki ihmiset oli mukavia ja oli ihan huippua tavata askartelijoita kasvotusten, joihin on tutustunut KK:ssa tai blogien ja fb:n kautta. Loppuvaiheessa etenkin, tarvitsin sitten lisä-ääntä, kun ääneni ei flunssan jäljiltä vielä ollut täysin toimiva ja jos ei tulkkia ollut saatavilla niin selitin näköjään käsilläni!


Toiveesta demoilin yksinkertaisia joulukortteja, joihin ei kovin kummoisia materiaalihankintoja tarvitse tehdä.
Mikäpä olisikaan ollut parempi vaihtoehto kuin nämä jo tutuksi käyneet kortit, jotka voi tehdä vaikkapa lahjapapereita kierrättämällä!

Sunnuntaina ohjelmassa oli demoilun lisäksi Ole Ystävä, ilahduta joulukortilla-kampanjaan tehtyjen korttien luovuttaminen SPR:n vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Heidi Juslin-Sandinille. Kyynelehtien kuunneltiin, kun hän ensin sai mieleemme lämpimän joulutunnelman perheen tai ystävien ympäröimänä ja heti perään muistutti, että nämä tekemämme kortit voivat olla jollekin yksinäiselle vanhukselle juuri se ainut joulukortti joka siihen keittiönpöydälle sitten laitetaan esille. (Vieläkin kyyneleet kohoavat silmiin tätä kirjoittaessa...)
Olen todella liikuttunut tästä hurjasta korttimäärästä jonka saimme Taika-lehden Anu Turun kanssa luovuttaa Heidille.

Kuvassa näkyvät laatikot oli täynnä kortteja ja myös seinällä olleet kortit lähti Heidin mukaan. Ystäväpalvelun vapaaehtoiset käyvät sitten kaikki ne kortit läpi ja valikoivat sieltä saajalleen sopivan kortin. Heillä on aikamoinen, vaikkakin varmasti mieluinen urakka edessään, sillä kortteja saapui kampanjaan
2 843 eli tavoite ylitettiin melkein kolminkertaisesti!!! Suurkiitokset kaikille osallistuneille, olette ihania ystäviä <3>

2 kommenttia:

MillaVaan kirjoitti...

Kiitos postauksesta <3 ihan melettömän hienoa oli osallistua keräykseen <3 ja ens vuonna jos/kun keräys taas järkätään niin laitan nuo lapsosetkin askartelemaan ;)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanaa, että messut menivät hyvin.

Mukavaa viikkoa.