sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Koukussa Kortteihin VIP

Tämä on suora lainaus koukussa kortteihin sivuston marraskuun jäsenkirjeestä, 
joka on lähetetty nyt kaikille jäsenille.

**********************************
JÄSENKIRJE KOUKUSSA KORTTEIHIN SIVUSTOLTA.
Pimeisiin talvi-iltoihin olemme ylläpidossa päättäneet tuoda valoa uudella 1.12.2011 avattavalla VipRyhmällä.Tämä VipRyhmä tulee meille samalla myös avuksi varainkeruuseen. Varat menevät sivuston ning-vuosimaksun maksamiseen.


VipRyhmä on vapaaehtoinen maksullinen ryhmä, johon liityttyään jäsenellä on mahdollisuus sisältö- ja muihin etuihin ennen muuta jäsenistöä. Nämä edut voivat pitää sisällään esimerkiksi tulostettavia juttuja tai arvontoja. Jokainen vippiläinen saa, esimerkiksi blogeihinsa laitettavaksi, VipNapin, jonka pohjana on sivustomme logo.

Sisältöetuihin kuuluvat esimerkiksi ViikonVip, jossa esittelemme tarkemmin yhden VipRyhmäläisen töitä ja persoonaa. Vapaaehtoinen tukijäsenmaksu tulee olemaan jäseneltä 5€/vuosi ja siihen sisältyy kaikki sisältö mitä VipRyhmään tullaan luomaan. VipRyhmässä julkaistua sisältöä saa käyttää jokainen VipJäsen henkilökohtaisissa töissään.
Julkaistua VipMateriaalia ei saa julkaista muualla. Muille kuin VipJäsenille nämä mahdollisesti tulevat käyttöön vasta puolen vuoden kuluttua VipRyhmässä julkaisusta. VipRyhmässä julkaistut kuvat eivät ole kaikille julkista materiaalia, joten ne ladataan tiedostona nimenomaiseen ryhmäänsä.
Jos haluat liittyä VIP-joukkoon, niin ilmottaudu koukussakortteihin@gmail.com ja saat meiltä maksutiedot.


Maksettuasi maksun saat kutsun VipRyhmään.
 
T: Koukussa Kortteihin ylläpidon tytöt***************************************************

Tervetuloa siis mukaan vippiryhmään!

Ei kommentteja: