lauantai 30. heinäkuuta 2011

Reissaamista ja "Rakkautta"

Toinen lomaviikko alkaa olla lopuillaan, kamalan nopeasti menee aika! Tällä viikolla olimmekin pesueen kera pohjanmaalla. En ollutkaan aikaisemmin siellä suunnalla käynyt,
paljon on siis vielä suomenmaatakin näkemättä =)

Ensimmäinen kohokohta reissulla oli tietenkin pysähtyminen Villakeijuun, joka ystävällisesti oli avoinna pyynnöstä :) Melkoisen maltillisesti ostelin siinä vaiheessa vielä, 
tässä vähän kuvaa ostoksista:
Matka jatkui hitaasti (ainakin sille tuntui), mutta varmasti Purmojärvelle mökille. Lapset viihtyi järvessä ja säätkin suosivat. 

 Kanaa ja kasviksia kului kiitettävästi ja hyvää oli...
 Auringonlaskujakin sain ihastella...
 Tämmöinen pupunen löytyi kahtena aamuna ikkunan takaa...
 Ja vähän värikkäämpikin auringonlasku tuli nähtyä onneksi...

Ohjelmassahan oli Power Park tietenkin ja siellä kului useampi tunti kuten arvata saattaa. Näin äidiltä, joka ei viihdy todellakaan riekkumassa laitteissa, saa kiitosta kauniit istutukset ja kivi+vesi aiheet.
Ihastelin kovasti "pohjanmaan arkkitehtuuria". Katot oli ihanan monimuotoisia jopa ladoissa ja tällaiselle vanhojen talojen ihastelijalle löytyi vaikka mitä helmiä...oi jospa vois itsekin asua joskus sellaisessa... mutta koska taloa en sieltä voinut nyt ostaa, niin piti suunnistaa Seinäjoelle Paperinauhaan. Siellä menikin sitten aikaa ja olis mennyt enemmänkin, mutta mun seuralaisilla alkoi olla jo tylsää. Tässä kuitenkin hieman ostoksia mitä sieltä tarttui mukaan:


Toki mukaan tarttui pari sisustusjuttuakin Kauhavalta ja lähimmän S-marketin käytävältä sekä kotimatkalla Äänekoskelta :)


Pitihän se käväistä myös meren rannalla, kun niin lähellä oltiin, joten suuntasimme Pietarsaareen rannalle ja osa porukasta kävi museossakin, kulttuuriakin siis ;)


 Ja samalla reissulla tuli käytyä Lontoossakin ;)


Neljä yötä pohjanmaalla kului siis melkoisen nopeasti, vaikka täytyy myöntää että koti-ikävä ja ikävä koiria alkoi vaivata jo kolmen yön jälkeen :) Kotimatkalla jätin suosiolla askartelukaupat väliin ja olin vaan tyytyväinen kun pääsin vihdoin kotiin viikossa n. 1800km matkanneena.

Ensimmäisenä kotipäivänä eli siis tänään alkoi kuitenkin ostokset polttelemaan kovasti ja pakko oli päästä näpertelemään. Niinpä tekaisin taulut jotka näin heti mielessäni, kun käyttämäni taustapaperin ja sydämet löysin.
Rakkaus#1 ja Rakkaus#2


Mutta vielä on lomaa jäljellä...Ihanaa lauantain jatkoa!

-Hanne-
4 kommenttia:

Sarska, kirjoitti...

Voi kun ihania lomakuvia! Meikäläistä kiinnosti kans Powerparkissa enemmän istutukset kuin laitteet. Ja nuo sydäntaulusi ovat todella kauniit!

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Kiitos, mä tykästyin noihin tauluihin kans :)

Apris kirjoitti...

Kuvien perusteella vaikuttaa siltä, että lomamatka on ollut onnistunut ja mukava. Kivoja ostoksia olet tehnyt sekä kauniit taulut.

bissecat kirjoitti...

Heh jokumuukin tutkii Powerparkin istutuksii!!!Tuttua!Mut mie en mee peleihin ,tulee huono olo.
Missäs toi Lontoo on?Pitääkin ettiä.
Ihania kuvia!!!