tiistai 6. lokakuuta 2009

Hiljaiseloa blogissa...

Kauhistus, kun on pitkä aika viimeisestä päivityksestä! Hiljaiseloa siis askartelurintamalla vielä hetken aikaa, ei muuten.

Ollaan remontoitu taloa, tässä vähän esimakua (listat vielä puuttuu ja sen semmoista)
ja meidän koirasta tuli isukki. Nyt siis odotellaan kuumeisesti, että saadaan oma pentu kotiin <3


Uusi hoitolapsi tulossa minulle, hänkin ihan vauva vielä. :)
Syksyn harmautta piristämään kaipasin uudistumista ja nyt onkin hiukset lyhentyneet radikaalisti ja värikin on punaisen eri sävyissä ja pyydettinpä mua opettajaksikin. (hiuksista ei kuvaa tuu, koska minustahan ei tunnetusti saa hyviä kuvia! :) )

Tässäpä siis viime viikkojen kuulumiset :)

5 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi kuin söpönen koiruli tulossa teille! ihanaa kuulla et on joku muukin josta ei saada hyviä kuvia tääl toinen;) meil vanhin tyttö sano et äidistä saa hyviä kuvia vaan kun se nukkuu jos sillokaan;) lapsen suusta totuus! minulla ens syksynä olis tulossa tosi pieni hoitolapsi siis vauva!

Anonyymi kirjoitti...

Wautsi wau :) :)

Ihana on koiravauva, suloinen kertakaikkiaan, mutta niin vaikuttaisi olevan tuleva sisustuskin ja remontti! :) Saiskos mitenkään sähköpostiin kuvia enemmän kiiiitoss ;)

T; Tuuliaa

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Tervehdys Raumalta! Ihana pentu... oikein ihqu! Tuo kotinne muutos on ihan juuri sinun näköisesi. Piristää varmaan kummasti! Tsemppiä ja energiaruiskeita sinulle sinne. Katsotaan jos tänä talvena pääsisin sinne kyläilemään!

ritva p kirjoitti...

Hyvältä näyttää kaikki :o). Koiranpentu on niin pieni ja suloinen.

Arja kirjoitti...

Myös minä haluan teille! Hyvälle näyttää ihan kaikki. Kodin sisustus, koira ja varppina myös sinäkin. Saana lähti tänä aamuna kerhoon ja katsoi mua totisella naamalla sekä kommentoi: "Äiti sä voit sitten tulla kotiin laitteleen vähän noita sun hiuksia. :))" Taidan olla tosi hehkeä tänään...