tiistai 21. heinäkuuta 2009

Lomaa ja inventaariota

Kuten moni muu, niin myös minä olen käynyt läpi noita askartelutarvikkeitani jotka lojuvat käyttämättöminä ja vievät tilaa (lue: saavat makuuhuoneen näyttämään varastolta). Myyntiin tulossa AINAKIN paljon leimasimia ja heti kun ehdin läpi käymään niin myös monenlaista muuta...EHKÄ kenties cuttlebug saa myös uuden kodin ja big bite myös. Askartelua tai lähinnä kortteilua en ole lopettamassa kokonaan, mutta kuten olette varmaan huomanneet niin viime kuukausina kortteja ei ole syntynyt enää entiseen tahtiin ja tavaraa olen hamstrannut itselleni aivan liikaa :)
Ensimmäinen viikko lomaa on jo takana ja huomenna pitäisi pakata taas kassit ja keskiviikkona suuntaan kohti keskisuomea. Mökillä on tullut oltua tosi paljon ja pihahommia on tullut tehtyä sekä möksällä että kotona - tosin olisi vielä paljon tekemistä. Kelit ei taida olla kovin suosiolliset tällä viikolla, mutta eipä anneta sen pilata lomafiiliksiä :)


Ja onhan meillä tosin ollut täällä Tepin tyttöystävä - mahdollinen äitiehdokas - käymässä.
Kyllä tämä "tuleva mamma" on jo paljon suotuisammalla tuulella kuin tänne tullessa, enää ei hampaita näytetä :D Jos lempi leimahtaa niin pieniä palleroisia odotellaan sitten kovasti!


Tässä tutustutaan, valmiina leikkimään...

Välillä piti vähän nuuhkutella...
...ja vielä vähän lisää

Kunnes yritystäkin oli jo hieman...tosin morsio karkasi alta pois hetimmiten :D
Ja sitten taas lepäillään sulassa sovussa...Huominen vielä aikaa tällä pariskunnalla, kunnes ero taas koittaa - pitäkää peukkuja!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No oot kyllä onnistunu kuvien suhteen:D
Mä onnistuin hävittää jonnekkin ne sun laittamat kuvat - heh.
Tottakai.

Kyttään sun blogia täällä ahkeraan, että mitä sä tänne laitat myyntiin, tosin niitä leimasimia en taida huolia, kun omatkin nakkasin myyntiin;)

Mutta tänään nähdään ja plakaattia ois sulle blogissani:)

Eikku kirjoitti...

Heips blogisisko, blogissani on sinulle jotakin!
Vai on teillä tuollaiset morsiot kylässä, siinä sitä onkin jännitettävää! Meillekin odotellaan nelijalkaisia vauvoja (toivottavasti!) kuukauden kuluttua. Vielä ei tosin emossa juuri merkkejä näy.

amma kirjoitti...

Ihana pariskunta! EIkös vauvoja kasva paraiten sadekesän jälkeen ;)
Vai on sulla myynti viikot, mulla on hamstraus viikot (ei kyllä pitäis..) Ei vaan mitenkään ois mahollista päästä päältä hamstraamaan =) Jos on tekstileimasimia niin tahtoo-tahtoo-tahtoo.... ja kaikkee muuta kivaa....

Mukavaa loman jatkoa!!!