maanantai 27. huhtikuuta 2009

Kuulumisia

Täällä on ollut hiljaista viime päivinä. Kone oli huollossa välillä ja on ollut uuden hoitolapsen tutustumista, meidän kuopuksen 8v. juhlia kolmena päivänä, grillikauden avajaisia, parturia yms.
Ihania lahjoja neiti sai, hello kittyä ja petsejä sekä omia meikkejä, jotka tuntuu olevan lahjoista parhaimmat :)

Kortit samoista materiaaleista korttien kuvat pelastin olevinaan muistitikulle entiseltä koneelta kun en niitä ehtinyt postaamaan ja eikös se tikku ole nyt jossain teillä tietämättömillä, joten kärsivällisyyttä rinkiläiset :( (niin ja kortit jo maailmalla että en voi uudelleen kuvata)


Nyt juhlat kuitenkin on juhlittu ja säät suosi. Kohta on lumetkin pihalta kokonaan sulaneet ja odotellaan, että kuivahtaisi sen verran, että pääsisi haravoimaan ja ihmettelemään mistä kaikkialta niitä krookuksia alkaakaan nousta :) Kaikki pihakalusteet on kaivettu esille ja orvokkeja tekis mieli ostaa. Tosin nyt taitaa sit ne sadekelit alkaa...

Nyt kivaa viikon jatkoa, kaipa tännekin alkaa pikkuhiljaa taas kortteja tipahtelemaan :)

3 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Kiva juttu että kone taas pelittää ja kortteja alkaa taas tupsahdella :) Ehtikin jo pikkasen tulla ikävä :D :D :D

Eikku kirjoitti...

Nyt se sitten alkaa, meitin rinki :). Ja olikos se niin, että tehdään kerran viikossa lähetys? Ensimmäinen luonnos on ilmestynyt, tehdäänko se nyt viikon sisään, eli vaikka tämän viikon aikana eli viim. 11.5. postiin? Mulle voi tämä arkipäivinä tekeminen tuottaa vaikeuksia, siksi sopisi, jos voi tehdä vkl aikana... Mitä sä ajattelet?

Eikku kirjoitti...

Heissan korttiystäväni,
blogissani on Sinulle jotakin...