torstai 2. huhtikuuta 2009

Kortit samoista materiaaleistax3

Pikainen postaus täältä sairastuvalta. Kortit samoista materiaaleista kortteja on tehty sitä mukaa, kun ollaan kyetty. Tähän saakka itse sinnittelin, mutta huomenna on saikkupäivä. Meidän neiti ei ole kyennyt kouluun koko viikkoon, huomenna varmaan jo pääsee ja keskimmäinenkin oli koulussa vaan maanantaina, kunnes vatsatauti kaatoi hänet petiin, nyt tosin tuntuu jo molemmilla virtaa riittävän, että eiköhän koulu kutsu aamulla. Onneksi esikoinen on ainakin toistaiseksi on pysynyt terveenä. Toivottavasti huomenna olis itsellä jo parempi ja virkeempi olotila, tänään olen kyennyt vaan mahallaan makaamaan vessassa juoksemisen välissä...kauhistus miten voimattomaksi ihmisen vetää kun en oo saanut öitä nukuttua kunnolla ja nyt sit tää tauti vielä. Joka lihasta särkee ja kuume nousee, mutta nyt valitus riittää ja asiaan :)

Tässä ensiksi Emmin tekemä kortti. Kiitokset kauniista materiaaleista kuuluu Helmiinalle. Muiden kortit löytyvät täältä: Veera, Helmi ja Helmiina.

Tässä sitten Piiskun korttiringin materiaalit ja kuva erittäin epäonnistuneesta kortista. Muiden osallistujien kortit löytyvät täältä : Piisku, NirNa ja HeliR.


Ja viimeisenä Minnan järjestämän korttiringin materiaalit ja kortti johon jopa olen vähän tyytyväinen. :D


Muiden kortit: Jehkotar, AN ja Minna.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta! Eikä ainakaan, jos oot siellä puoliksi pää vessanpöntössä koittanut askarrella, heh :D

Ihanan erilainen idea taas siili-korttiin! :)

Hannele kirjoitti...

Ihanan kortin on Emmi taas tehnyt!

Maria H. kirjoitti...

Niin upeita on teidän molempien kortit:-D