torstai 12. helmikuuta 2009

Hu-huu...aika kammottava :D

Kuten otsikko sen kertoo, kortistani tuli aika kammottava - liian erilainen minun tekemäksi. Koin tosi vaikeaksi tuon pöllöleimasimen...kuten muutkin pöllöni, voi olla että ne saa jossain vaiheessa uuden kodin, mutta kortin uskaltaudun nyt laittamaan tänne, jotta saan kartuttaa leimat korteiksi-kategoriaa :)

***********************
Tämän kortin posti vie huomenna eräälle ihanalle ihmiselle :) Tätä kuvaa on ollut minulla leimattuna kesästä saakka ja nyt ensimmäistä kertaa värittelin vasta tämän suloisen sammakon.
Kuvista tuli aikalailla väärän värisiä, mutta myöhään illalla ei tuo valaistus ole paras mahdollinen kuvien ottoon.

Tuli tässä myös shoppailtua jälleen...taisin hillitä itseni jopa pari viikkoa ;D Mihannasta tilasin Memory Boxin papereita (vihdoin onnistun niitä saamaan itselleni!) ja High Hopesille tein myös tilauksen, saa nähdä kauanko menee kunnes saan uudet leimasimet, en malttaisi odottaa =)

Ihastuttavaa torstain jatkoa kaikille lukijoille!

5 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

toi pöllö oli minusta ihana! eikä kammottava! sitä on vaan niin kriittinen omile töilleen!
toi sammakko oli ihana leimakuva!
kaunis rusetti on kortissa ja kaikki nätisti!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

meil kanssa hoitolapset aloittivat tän taudin sairastamisella josta minä sain sen ja sit nyt toi nuorin. millohan sit noi isommat?

Maria H. kirjoitti...

Voi toi sammakkokortti on ihan upea:-D Ihailin myös tuota kaunista rusettia ja muutenkin konaisuus on hieno!! Ja ei ole ollankaan pöllömpi tuo pöllökorttikaan vaikka itse sitä soimaat..

Pirjo kirjoitti...

Kiitos ystävänpäiväkortista:) Postaanhuomenna.

Arja kirjoitti...

Kiitos kortista. Vai ihana ihminen... :) Itsepäs olet!