sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Aikaansaannoksia

Tämä päivä ei mennyt ollenkaa niinkuin ajattelin...
meidän piti lähteä mökille hakemaan lapsia, mutta kun oltiin lähdössä niin auton ovet alkoi temppuilemaan ja olisin joutunut kipeän selän kanssa kampeamaan takapenkin kautta eteen, juu - ei kiitos! Niinpä jäin kotiin tarkoituksena vähän siivoilla...päässy hieman askartelutarvikkeet taas levittäytymään ympäri huonetta, kun kipeänä olen taas sängyssä askaroinut.

No toinen koirista lähti sitten mökille ja toinen koirista jäi volisemaan häkkiin. Katsoin, että mitä ihmettä - verta oli ympäriinsä häkissä. Huomasin, että tassusta vuoti verta, niinpä otin koiran sisälle, tarkoituksena tsekata mistä verenvuoto johtuu. Kun Lulu sitten pääsi sisälle niin lähti juoksee ympäri keittiötä ja joka paikka olikin sitten veressä. Sain sen sitten pesuhuoneeseen ja sain suihkutettua jalkaa vedellä. Ei ollut kovin yhteistyöhaluinen koira ja saatiin verettyä sitten kodinhoitohuonekin. En saanut katsoa jalkaa ollenkaan läheltä, mutta ilmeisesti kynsi oli revennyt tai katkennut. Tunnin Lulu viihtyi pyyhkeen päällä ja sitten verenvuoto alkoi loppua. Häkkiin sen vein kuitenkin ja tyytyväisenä se sinne meni luuta järsimään. Pitää kuitenkin tsekata jalka uudelleen, kunhan mies kotiutuu.

Eli askartelutarvikkeet on edelleen levällään ja olen puunannut veriä pois laattalattioilta...kolmeen otteeseen piti vaihtaa vesi ja pestä lattia, jeejee =(

Sitten kun piti alkaa siivoomaan omaa huonetta, niin noi leimakuvat huusi ihan selkeästi mulle, että haluavat korteiksi asti, joten sain tehtyä sitten parit kortitkin. (meneeköhän tuo selitys läpi miehelle kun tulee kotiin ja kauhistelee tätä sekasotkua :D ) Tässäpä nämä ja omilla leimasimilla onkin nyt sitten 20 korttia tehtynä.


4 kommenttia:

Maria H. kirjoitti...

Aivan ihania molemmat taas:-) Mehän ollaan hyvässä vauhdissa näiden korttien kanssa molemmat! Pitää alkaa vilkuilla noita sun leimakuvia sillä silmällä, että mitäs tahtoisin sitten vaihtarina:-D Valkkaile mun edellisestä blogista mitä siellä olis sulle kelpaavaa. En ole saanut vielä uuteen blogiini niitä liitettyä.. Niin ja laittele postia niin voin lätkiä sitten ja postittaa, kun ehdin leimaamaan.

On se kumma, jos mies ei usko, että ne tosiaan kutsuu välillä kesken kotitöidenkin nuo leimakuvat!! Mä hullu heräsin aamulla ennen seitsemää, ku olis sannut nukkua pitkään, mutta sain vision kortista!! Vähänkö olen sekasin;-D En vielä päässyt visiota toteuttamaan, kun halusin tehdä aikomani jutut ensin..

Toipumisia sulle sinne nyt, yritä parantua:-)

MarikaL kirjoitti...

MoikkaMOi,

Miten suloinen pupu kortti ja niin hempeä...
Itselläni ei vaan meinannut tulla korttien teosta mitänn koska tyttäreni lähti ensi viikoksi rakkaan ystäväni luo ja koko viikoksi...!!! Ei olla oltu erossa kuin yhden kaksi yötä ja nyt koko viikko ja savonlinnasta lahteen on pitkä matka...

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Marika: Kyl sä totut vielä ja kortteilukin maistuu =) Mulla tosin pari yötä erossa noista lapsista tekee tiukkaa vaikka ihanaa onkin nauttia välillä ihan hiljaisuudesta.

Kirsikka kirjoitti...

Kauniita kortteja olet tekaissut ja varsinkin tuo pupu on mun mieleeni. Taitavasti olet myös väritellyt!