lauantai 17. tammikuuta 2009

Kortteja omista leimasimista

Tällaisia kortteja on syntynyt tällä kertaa. Olen yrittänyt tehdä hieman erilaisia kortteja kuin tavallisesti. Pyrin siis pois vihreän sävyistä ja muutenkin koitan laittaa mukaan jotain erilailla kuin normaalisti.. Tähän kuvaan ymppäsin tuon cd:n ja kulmaääriviivatarroja, sekä valmiin skräppikoristeen.

Tämä kortti puolestaan on suorastaan omituisen värinen minun tekemäksi ja kisun balettiasu on käsitelty taas koholakalla ja kimalteella...häikäisee ihan, kun salman kans piti kuvata.


Tämä viimeinen kortti on jälleen tuttua Hannen värivalikoimaa. Nämä kortit täydentävät jälleen leimat korteiksi-kategoriaa. :)

7 kommenttia:

Maria H. kirjoitti...

Huomenta vaan! Aivan ihania kortteja taas kaikki!! Ja sun värittelyt on upeita, et sä mitään kurssia kaipaa:-) Muuten mä voisin kyllä tulla teille majailemaan, jos saan yöt viettää sun askartelutarvikekaapissa, hihii hahaa hohoo.. Olenkohan vielä vähän aamuväsynyt, kun nauran täällä ajatukselle, että aamulla kömmin ulos sun askarteluvälinekaapista ja kädet ja kasvot leimamusteessa, haah haah:-D Joo, kyllä mä taidan lähteä leipomaan tuon taikinan sämpylöiksi, enneku hihittelen enempää täällä koneella.. Niin ja tosiaan, sullahan on hirmusti ihania leimasimia niin mukaan vaan tonne Arjan vaihtoon!!

Maria H. kirjoitti...

Joo, askartelupöytäsi kelpaa hyvin mulle yöpuuksi;-D Niin, mä en ole whiff of joylta suoraan tilannut, vaikka ostoskoriin olen usein ostoksia nappaillut! Käyhän siellä maksuksi paypal?! Luulisin, että laittavat eka muut leimasimet, kun tuo settihän tulee vasta ens kuun puolivälissä (tai jotain sellaista..). Pitääköhän se kuitenkin tilata itselle, ku sitte muuten kyrsii, jos on kaikkia ihanuuksia?!?

Maria H. taas kirjoitti...

Jaa, unohda mun kyselyt paypalin toimivuudesta.. Testasin asian ja tilasin setin.. Nyt vaan jäädään jännässä odottamaan mitä ihanuuksia siinä tulee!!

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kortteja, varsinkin tuo alimmainen :)

Viimeinen lähetys pärähtää luoksesi varmaan tiistaina tai ehkä jo huomenna. Aika jännää, sullahan ei ole aavistustakaan siitä, kuka olen ;)

terkuin SAY

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Say: Pianhan se selviää olinko ihan väärillä jäljillä ;) Innolla odotan viim. lähetystä =)

Ritva P kirjoitti...

Aivan ihania kortteja sulla täällä. Silmät pyörii ympyrää ihastuksesta :o).

Kahvinpapu kirjoitti...

Ihana tuo cd mummeli:)))
Kauniita ihan kaikki:)