tiistai 23. joulukuuta 2008

Joulu on taas, Joulu on taas...

Nyt voi jo hieman huoahtaa...Koti on suhteellisen siisti, lapset ovat olleet kiltisti ja toiveeni on kuultu ja toteutettu lumisen joulun osalta :) Vielä muutama paketti pitää piilosta kaivaa ja pistää pukin pussiin, kunhan tämä meidän neiti 7v. malttaisi nukahtaa.

Kuusikin saatiin koristeltua, annoin lasten hoitaa koristelun tänä vuonna ihan mielensä mukaan, hyvin he silti muistivat mistä äippä mahtaisi tykätä :D
Aattoaamua odottaa kuusen alla jokaiselle lapselle yhdet paketit
ja loput tuo sitten pukki illemmalla.

"Joulupukki" oli meidän aikuisien suhteen kovin antelias tänä jouluna jo näin etukäteen,
lamasta ei merkkiäkään. Nyt saadaan siis mekin katsoa joskus telkkaria, kun kaksi tv:tä on vallattu pelikäyttöön ja lastenohjelmiin. Voidaan nyt isännän kanssa vetäytyä omaan sänkyyn telkkaria katsomaan, romanttista eikös?! ;)

Mutta nyt tämä blogi hiljenee Joulun viettoon ja tunnelmointiin. Kiitos kaikille kortteja lähettäneille ja Ihanaa Joulua teille kaikille ystäville ja blogissa vieraileville!

4 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Rauhallista joulunaikaa :)

Taru / Jehkotar kirjoitti...

Ihanaa lumista joulua sinulle ja perheellesi! Meillä kanssa aikuiset sekä lapset ovat olleet kiltisti ja se aiheuttaa iloin kiljahduksia huomenna :D Sekä minä että mies saa uuden lelun huomenna - niistä myöhemmin lisää! JOulua!

Maaret kirjoitti...

Oikein oikein rauhallista joulua ja paljon romanttisia hetkiä miehesi kanssa :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

todella hyvää ja rauhallista joulua sinulle ja kokoperheelle!