sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Apua miten aika rientää!

Jotenkin sitä vaan ajattelee, että vielä on paljon aikaa tehdä kaikkia jouluvalmisteluja, mutta tänään iskostui tajuntaan, että ei aikaa enää niiiiiiiiin paljon olekaan. Pitää siivota ja varmaan leipoakin jotain. Tänään en kyllä tee mitään sen kummempia kotihommia kuin pesen pyykkiä.

Oltiin viikonloppuna pitkästä aikaa koko perheen voimin mun vanhempien luona yks yö ja toinen yö mun systerin luona. Edellisestä kerrasta olikin jo miltei 4vuotta... En olisi koskaan kuvitellut viihtyväni siellä näinkin hyvin :D Käytiin pe iltana näyteikkunaostoksilla äidin kanssa ja lauantaina kierreltiin kaupoissa etsiskelemässä ihania sisustusjuttuja, kyllähän sieltä jotain tarttui mukaankin :) Sain myös nauttia jalkahoidosta, kasvohoito jäi väliin tällä kertaa.
Tänään pitäisikin istua koneella ja suunnitella kosmetologille sopivan työtilan sisustus, jotta pääsee systeri aloittamaan työt uusissa tiloissa, mutta ensin hakemaan typsykkä synttäreiltä ja toinen pojista rinteestä. Stressitöntä joulun odotusta!

3 kommenttia:

SAY kirjoitti...

Niin se joulu vaan jaksaa joka kerta yllättää tarkkaavaisemmankin perheenäidin :) Hyvin me silti aina ehditään. Meidän perhe onkin tänä vuonna aikaisessa, sillä joulusiivot on jo tehty ja kuusikin koristeltu!

Sulla on ollut mukava viikonloppu. Jalkahoito kuulostaa tosi ylelliseltä!

Vielä kerran rauhaisaa joulua sinulle.

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Ohhoh, onpas joku ahkerana :D Tosin meillä on syytä jättää siivoukset viime tinkaan, muuten on jo aattona sen näköistä, että ei oo vähään aikaan viitsinyt kukaan tehdä mitään kodin siisteyden eteen... Ihastuttavaa, rauhallista ja rakkauden täyteistä joulun aikaa sinullekin sayni. :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

minä jätän joulusiivouksen vähän niin kuin tekemättä kun teen töitä viel aatonaattona ja emme ole jouluna oikein paljon kotona vaan tuol vilijonkan luona. mut kyl sinä viel kerkeet tekemään kaiken mitä pitää ja tulee se joulu vaik ei kerkeis tehdä kaikkea! rauhallista joulun odotusta!